Brunch Haarlem

Veel mensen zaten voorheen vast aan vaste tijden van ontbijt, lunch en in de avond volgde dan het diner. Tegenwoordig is daar nog een maaltijd bijgekomen, tussen het ontbijt en de lunch is de brunch gekomen.

Een brunch is een maaltijd die tussen het ontbijt en de lunch in zit, deze vervangt het ontbijt en de lunch. Ben je dus later je bed uit, is het te vroeg om te lunchen en te laat om te ontbijten dan neem je een brunch. Maar wat bevat een brunch allemaal en war in Haarlem kun je een brunch allemaal nemen? We nemen je mee op zoek naar verschillende restaurants in Haarlem waar je heerlijk kunt lunchen.

Bij een brunch is eigenlijk niets uit te sluiten, lekkernijen die je bij het ontbijt kunt nemen kun je ook bij de brunch nemen. Of het nu een broodje is, of iets warms dat maakt niet uit. Sappen, natuurlijk koffie en thee of als je erg laat bent in de ochtend dan is zelfs een glaasje wijn denkbaar. Het is naar persoonlijke wens wat je neemt en waar je op dat moment trek in hebt. We gaan ons eerste restaurant bezoeken in Haarlem, brunch gezellig met ons mee.

Binnenstad Haarlem

Heerlijk struinen door de gezellige straatjes van de oude binnenstand van Haarlem.

Heerlijk brunchen aan het water

Ben je helemaal toe aan een goede brunch op een mooie locatie? Bij het Spaarne kun je heerlijk brunchen terwijl je over het water heen kijkt. Even het gevoel van vakantie ervaren tijdens een heerlijke brunch. Alles wat hier op de kaart staat is huisgemaakt, tot de heerlijke erwtensoep aan toe. Klassieke gerechten vind je hier niet, wel zelf bedachte gerechten die een twist hebben naar de klassieke gerechten. Het terras waar je kunt zitten is echt te gek, er zijn weinig plekken in Nederland waar je zo lekker kunt zitten als dit restaurant in Haarlem om te brunchen.

Brunch op zondag in een hotel

Er zijn meer dan genoeg restaurants in Haarlem waar je een brunch kunt nemen, maar in dit hotel heb je wel een hele gezellige sfeer om in het weekend te gaan brunchen.

Werkelijk overal is aan gedacht om er een smakelijke en luxe brunch van te maken. Je wordt ontvangen met een glaasje bubbels, de open keuken is open om te genieten van alle lekkere etenswaren die worden aangeboden. Het zijn niet alleen maar broodjes die worden aangeboden, ook luxe belegsoorten als gerookte zalm bijvoorbeeld.

Ook de huissoepen zijn onderdeel van deze brunch, verse visspecialiteiten voor de liefhebbers van vis. Italiaanse gerechten als pizza’s en pasta’s uit de steenoven. Ook aan de kinderen wordt gedacht met heerlijke frietjes, snacks, poffertjes of pancakes. Willen de kinderen lekker spelen onder de brunch dan is dit mogelijk in de speelhoek. Deze brunch is de perfecte gelegenheid om het weekend te beëindigen, in stijl met heerlijke gerechten.

 

 

Gevarieerd, verrassend en betaalbaar uit eten in Haarlem

Brunchen aan het Spaarne in Haarlem

De locatie van dit restaurant is perfect om even helemaal bij te komen en te genieten van een heerlijke brunch in Haarlem. In de zomer kun je gebruik maken van het terras, waar je tijdens de brunch over het water kijkt.

Een bijzondere en mooie locatie om een brunch te houden. Wat opvalt bij binnenkomst is de gastvrijheid van het personeel, maar dat is niet alles.

De kaart die erg uitgebreid is staat vol met allerlei lekkernijen om een goede brunch te eten.

Te beginnen met de verschillende soorten koffie en thee welke worden geserveerd. Of je nu van een normaal kopje koffie houdt, of een espresso om goed wakker te worden.

Broodjes, smoothies, sappen alles staat op de kaart. Bij een brunch in Haarlem op deze locatie hoort natuurlijk ook een glaasje wijn, het vakantiegevoel is op deze manier helemaal compleet.

Brunchen in een gezellig eetcafé

Tegenwoordig zijn er veel mensen die een gezonde brunch willen nuttigen, toch hebben we ook gekozen voor een lekkere vette snack als lunch in een gezellig buurtcafé waar je kunt lunchen.

Bij binnenkomst hebben we te maken met een echt gezellig bruin café, het nodigt wel uit om hier een drankje te drinken. Maar als we de menukaart bekijken kunnen we een keuze maken tussen veel verschillende snacks. Gezond is het niet, maar ieder mens mag wel eens op een lekkere manier zondigen.

We bestellen een broodje saté en een cola, het ideale ongezonde eten voor een lunch. Zodra we het eten krijgen zien we de heerlijk geurende saté al met de goud gele frietjes erbij. Het zit er lekker uit, het blaadje sla maakt de maaltijd toch nog een klein beetje gezond. Over de kwaliteit van het eten kunnen we kort zijn, de saté is heerlijk en de frietjes lekker knapperig. Al is de brunch niet echt gezond het is wel erg lekker en de moeite waard. Wil je een keer zondigen met een brunch in Haarlem dan kunnen we je dit buurtcafé zeker aanraden.

Brunchen op een unieke locatie in Haarlem

Aan een prachtige plas in Haarlem ligt dit fijne restaurant, een schitterende locatie om een brunch te gaan doen met familie of een groep vrienden.

In de zomer kun je lekker buiten zitten op het terras, of je nu met zijn tweeën bent of met een hele groep je voelt je hier al snel thuis in Haarlem. Kwaliteit en gezelligheid zijn de kenmerken in dit restaurant. De kaart voor de brunch is uitgebreid en voorzien van de lekkerste gerechten. Heb je de luxe dat je een boot bezit dan kun je aanmeren bij dit restaurant.

 

Brunchen in Haarlem

Veel restaurants in Haarlem waar je kunt brunchen hebben een uitgebreide kaart met de lekkerste gerechten. Zowel van de ontbijtkaart als de lunchkaart zie je de gerechten terugkomen bij de brunch.

Brunch heeft eigenlijk als voordeel dat je van twee maaltijden de gerechten kunt nemen. Ga je laat brunchen dan is het zelfs mogelijk om er bijvoorbeeld een glaasje wijn bij te nemen.

Op deze manier geniet je optimaal van de brunch. De gerechten zijn niet gegoten in een vaste stramien, wat je lekker vindt en waar je trek in hebt kun je nemen.